1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP M.Vekili adayları Hemşin'de
MHP M.Vekili adayları Hemşin'de

MHP M.Vekili adayları Hemşin'de

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili adayları İbrahim kartal ile Cevat Çiçek, bugün Hemşin ilçesinde halk ve esnaf ziyaretleri yaptılar.

A+A-

Naci GÜVEN - Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili adayları İbrahim Kartal ve Cevat Çiçek, Hemşin ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular. MHP Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu ile ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, adaylar esnaf ve vatandaşlara kendilerini tanıtarak oy istediler.

Zaman zaman renkli görüşmelerin da yaşandığı Hemşin ilçesindeki MHP ziyaretlerinde en ilginç karşılaşma ise Ak Parti İlçe Başkanı Halim Bekar’ın işyerinde oldu.

MHP heyetinin, ziyaret ettiği markette karşılaştıkları Ak Parti Hemşin ilçe başkanı Halim Bekar ve işyeri sahibi babası Avni Bekar MHP heyetine hoş geldiniz diyerek çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
MHP heyetinin bir diğer uğrak yeri de Anavatan Partisinin kuruluşundan beri Hemşin ilçe başkanlığını yürüten Hüseyin Göral’ın işyeri oldu.

Bir süre önce Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun eski başbakan ve genel başkan Mesut Yılmaz ile ilgili tutunduğu tavrı eleştiren ve arkadaşlarıyla birlikte partisinden toplu istifa ederek kamuoyunda adını duyuran Hüseyin Göral da MHP heyetine teşekkür ederek başarılar diledi.

Hemşin'de vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen MHP Rize Milletvekili adayları İbrahim Kartal ile Cevat çiçek olumlu izlenimlerle ilçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum