1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Rize'de meydanlara indi
MHP Rize'de meydanlara indi

MHP Rize'de meydanlara indi

MHP'nin Rize adayları Ankara dönüşü Trabzon'da 500 araçlık konvoyla karşılandı. Rize Cumhuriyet Meydanında ise adayların tanıtım mitingi yapıldı.

A+A-

Dilek ASLAN - 22 Temmuz’ da yapılacak genel Seçimler öncesi MHP adayları Rize’de meydan mitingi yaptı. Ankara’dan gelen adaylarını Trabzon sınırında 500 araçla karşılayan Rize il yönetimi şehir turunun ardından Cumhuriyet meydanı’na geldiler.
Rize Cumhuriyet Meydanındaki mitingde konuşan MHP Rize İl başkanı Zeki Mayi, Türkiye’nin tarihi bir dönüm noktasında olduğunu ifade ederek, “Hain teröristiler Türkiye’nin iç ve diş siyasette izlediği politikalardan cesaret alarak inlerinden çıkmışlardır. Türk milleti en ağır güvenlik tehditleriyle karşı karşıyadır. Ülkemizi bu buhranlı günlerden kurtaracak tek siyasi hareket MHP’dir. 22 Temmuz’da sandıkta gereken dersi vereceğiz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Türk milleti. N e mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan MHP Rize 1. sıra Milletvekili İbrahim Kartal, “Dört yıldır Rizelinin dertlerini ve sıkıntılarını anlatmaya çalıştım. Sizler de beni yalnız bırakmadınız. Sizlerin de Ankara yolunda bizlerle olacağınıza eminim. 2 başbakan çıkartmış bir ilin mensuplarıyız. Ama hala Rize kasaba görüntüsünden çıkmış değil. Sizler her zaman Rizeliye sahip çıktınız, ama MHP’den hiç milletvekili seçmediniz. Artık MHP’yi iş başına getirirseniz matbaa hataları da yapılmaz. Bugün buraya gelmemizin nedeni Rize halkı layık olmadığı yerde olduğu içindir Ama biz hiçbir zaman insanımızı hafife almayacağız. AKP geçen dönem milletvekilliği yapanı bu dönem listelere koymadı. Buradan da Rize’ye gereken hizmet yapılmamıştır anlamı çıkar” dedi.

MHP 2. sıra adayı Cevat Çiçek de yaptığı konuşmada, Güneydoğu’ da Türk ulusunun her gün 5-10 şehit verdiğini ifade ederek, “2002 seçimlerinden sonra bu ülkede siyaset teröre teslim edilmiştir. Binlerce vatan evladı şehit edilmiştir. Terörü MHP iktidarı sona erdirecektir. Bunu Türk milletine söz veriyoruz. Evlatlarımız kahpe kurşunlara hedef olmayacak” dedi
MHP 3. sıra milletvekili Adayı İdris Kansız ise, çaydan geçinen üreticilerden biri olduğunu ifade ederek, “Eğer MHP iktidar olursa çay fiyatını Çaykur’dan değil de bu meydandan açıklayacağız. İnşallah bu yetkiyi milletimiz bize verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum