1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Rize'ye güveniyor
MHP Rize'ye güveniyor

MHP Rize'ye güveniyor

MHP Rize milletvekili adayları İbrahim Kartal ile Cevap Çiçek, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Adaylar Ardeşen ve Derepazarı'nda ziyaretlerde bulundular.

A+A-

İbrahim Kartal, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ardeşen ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Ardeşen Kaymakamı Cahit Işık ve belediye başkanı Mümtaz Sinan'ı makamlarında ziyaret eden Kartal, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü korumak için MHP'nin tek başına iktidara gelmesinin şart olduğunu öne sürdü.
Yaşanılan dönemde Türkiye'ye yöneltilen tehditlerin ve tehlikelerin görmezden gelinemeyeceğini belirten Kartal, ''Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kasteden elleri iyice tanıyoruz. Cumhuriyetimizin temel ilkeleri ayaklar altına alınmak istenmektedir. Yüz binlerce şehidin kanı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurulmuş olan Cumhuriyet, gizli ve sinsi emellere kurban edilemez. Ülkeyi karanlığa doğru sürüklemek isteyenlerin karşısında sıkılmış bir yumruk gibiyiz'' dedi.
Milletvekili adayı Cevat Çiçek ise Derepazarı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların ilgisinin kendisini son derece memnun ettiğini belirten Çiçek, ''Halkın yoğun desteğiyle MHP 22 Temmuzda tek başına iktidara gelecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum