1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP’DE PAZARLI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
MHP’DE PAZARLI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

MHP’DE PAZARLI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Pazarlı iş adamı müteahhit Ömer Ökten, MHP'den Rize milletvekili aday adaylığı başvurusnda bulundu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Osman Cem Kazmaz ve İş Adamı, İnşaat Mühendisi Yılmaz İpek’ten sonra iş adamı müteahhit Pazarlı Ömer Ökten MHP Rize Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptı.

omerokten1.jpg

Ömer Ökten Kimdir?
Ökten 1959 Yılında Rize Pazar’da dünyaya geldi. Tahsilinin bir bölümünü Samsun’da tamamlayan Ökten, 1970’li yıllarda Ülkü Ocaklarına katıldı. Teşkilatın birçok kademesinde görev yapan Ökten 78-83 yılları arasında öğrenci olayları sebebiyle taş medreselerde bir süre kalmış, 1980’li yıllarda Rize ve Doğu Karadeniz teşkilatlandırmasında merhum Alparslan Türkeş’in görevlendirmesi ile çalışmalarda bulundu.
1986 yılından beri otomotiv yan sanayi ve inşaat gurubunda faaliyet gösteren şirketinin İstanbul’da ki merkezinde Üst Düzey Yönetici olarak çalışıyor. Ökten MÇP-MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, İstanbul il Başkan Yardımcılığı, İl Muhasipliği, Bölge Başkanlığı görevlerinde, Azerbaycan’da mesleki ve siyasi faaliyetler ile sosyal alanda etkin çalışmalar yaptı. İş adamı, müteahhit Ömer Ökten Yüksekokul mezunu, evli ve iki çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum