1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Avcı esnaf ziyaretlerinde bulundu
Milletvekili Avcı esnaf ziyaretlerinde bulundu

Milletvekili Avcı esnaf ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Eminettin Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

A+A-

Ankara’daki mesaisinin ardından Rize’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Eminettin Mahallesinde ziyaretlerde bulundu.

avc4-010.jpg

AK Parti’nin başarılı siyasetinin altında daima halkla ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade eden Milletvekili Avcı, “20 yıldır iktidarda olmamızın tek nedeni, halkımıza sağladığımız hizmet ve güven bağıdır. Gönülden siyaset yaparak partimiz bu günlere geldi. Daima halkının ve esnafının yanında saf tutan bir anlayışımız var. Bugün de Ankara’daki yoğun mesaimizin ardından Eminettin Mahallemizde esnaflarımızla birlikteyiz. Bizlerden beklentilerini ve taleplerini yerinde dinleyerek ortak bir akılla çözüm üretmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

avc3-013.jpg

Dinamik ve her zaman sahada gönülden gönüle köprüler kurarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Merkez İlçe Başkanı Ak ise yaptığı konuşmada, “Milletine âşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuzdan taviz vermeyerek, tek gayemiz milletimize hizmet anlayışıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugün ise Eminettin Mahallemizde Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı ile birlikte esnaflarımızla bir araya geldik. Esnafımızın taleplerini ve bizlerden beklentilerini sorduk. Taleplere uygun çözümler üreterek esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. 

avc8-003.jpg

KÖY ZİYARETLERİ
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, daha sonra İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ile birlikte Derepazarı’nın Kirazdağı, Maltepe ve Çakmakçılar köylerini ziyaret etti. Ardından Çayeli ilçesinin Âşıklar ve Düzgeçit köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

avc9-002.jpg

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Milletvekili Avcı, dile getirilen taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, “Bizler vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, taleplerini karşılamak ve eksikleri gidermek için daima görevimizin başında, vatandaşımızın da yanındayız. AK Parti teşkilatları olarak bizlerin tek gayesi vatandaşlarımızın, güçlü devletimizin tüm imkânlarından yararlandırarak en iyi yaşam standartlarına sahip olmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.  

avc7-003.jpg

Daha sonrasında Rize’de yapılan yatırımlardan ve bu yatırımların önemine değinen Milletvekili Avcı, “AK Parti İktidarı olarak 20 yıllık iktidarlık sürecimizde ilimizi baştan sona yeniden inşa ettik. Rize, Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir siyasi partinin yapamayacağı projelere ev sahipliği yapıyor. Rize-Artvin Havalimanı projemiz sayesinde Rizemizin ülkemizdeki tüm illerimizle bağlantısını sağladık. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın tavsiyesini siyasetimizin ve idaremizin merkezi olarak kabul ederek ilimize Şehir Hastahanemizi inşa ediyoruz. İyidere Lojistik merkeziyle ise ilimizin ekonomisine önemli katkılarda bulunuyoruz. Güçlü devletimiz sayesinde ilimizi daha da güzelleştiriyoruz” diye konuştu.

avc6-003.jpg

Yapılan ziyaretlerde Milletvekili Avcı ve İl Genel Meclis Başkanı Türüt’e İlçe Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

avc5-005.jpg

avc4-011.jpg

avc3-014.jpg

avc2-012.jpg

avc1-013.jpg

avc1-012.jpg

avc2-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum