1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Avcı'dan bir günde 3 ilçe ziyareti
Milletvekili Avcı'dan bir günde 3 ilçe ziyareti

Milletvekili Avcı'dan bir günde 3 ilçe ziyareti

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize’deki yoğun temposuna ara vermeden bugün Çayeli, Hemşin, Güneysu ve Rize Merkez’de çalışmalarına devam etti.

A+A-

Milletvekili Muhammed Avcı il, ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerine devam ederek, hemşehrileriyle buluşuyor. ilçeleri ziyaret eden Milletvekili Avcı muhtarlarla bir araya gelerek köylerin sorunlarını dinliyor. İlçelerdeki yatırımları da bizzat takip ederek eksik kalan veya sorun olan noktaların çözümü için çalışmalar yapıyor.

avc4-007.jpg

Rize’deki programlarına ara vermeden devam eden Milletvekili Avcı bugün de 3 ilçe ve Rize Merkez’de ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Avcı beraberindeki İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve AFAD Müdürü Şakir Kurk’la birlikte ilk olarak Çayeli Kaptanpaşa Köyünde Senoz vadisi muhtarları ile bira araya geldi.

avc3-008.jpg

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Buradaki ziyaretin ardından Hemşin’e geçen Avcı Yaltkaya Köyüne giderek afette evi yıkılan vatandaşı ziyaret etti. İl AFAD Müdürü Şakir Kurk’dan çalışmalar hakkında bilgiler alarak gerekli çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

avc2-008.jpg

Hemşin ziyaretinin ardından Rize Merkez’e gelen Milletvekili Avcı, Müftü Mahallesi Muhtarı Abdullah Şentürk’ü ziyaret ederek DSİ Bölge Müdür vekili Emre Akçalı ve DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız’la Müftü Mahallesindeki dere ıslah çalışmasını masaya yatırdılar.

avc1-008.jpg

Milletvekili Avcı beraberindeki ekiple birlikte Güneysu’ya giderek Güneysu ilçesindeki DSİ yatırımlarını yerinde inceledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum