1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Bak Pazar'da temaslarda bulundu
Milletvekili Bak Pazar'da temaslarda bulundu

Milletvekili Bak Pazar'da temaslarda bulundu

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar'da teşkilatlarla bir araya geldi. Kaymakamlıkta ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili durum değerlendirmesinde bulunan Bak, daha sonra STK ve esnaf temsilcilerini ziyaret etti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Eski Gençlik Spor bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar ilçesinde bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Gün içerisinde AK Parti İlçe Binasında teşkilat mensuplarıyla kahvaltılı toplantıya katılan Milletvekili Bak’a, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve il yöneticileri de eşlik etti.

bak8-012.jpg
 
Türkiye gündeminin yoğunluğu nedeniyle bölgeye istenen sıklıkta gelemediği için üzgün olduğunu söyleyen Milletvekili Bak, “Çalışmalarımızı her ne olursa olsun takip ediyoruz. Önümüzdeki dönemde daha sıklıkla ziyaretlerimizi ve temaslarımızı sürdüreceğiz. Rize’de bir havalimanı yapılıyor olması ve Pazar’ın bu yapıya ev sahipliği yapıyor olması önemlidir. Buradan çıkacak enerjiyi Pazar, Ardeşen, tüm Rize fırsata dönüştürerek kalkınmasına ivme kazandıracaktır. Onun için hep birlikte çalışmaya odaklanalım” dedi.

bak7-014.jpg

Milletvekili Osman Aşkın Bak daha sonra Pazar kaymakamlığında yatırımlarla ilgili basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

bak6-018.jpg

Toplantının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Bak, esnaf kuruluşlarının temsilcileri ve yöneticilerini de makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

bak5-027.jpg

galeri.gif

bak4-033.jpg

bak3-040.jpg

bak2-044.jpg

bak1-044.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum