1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Bak, Pazar'da yatırımları denetledi
Milletvekili Bak, Pazar'da yatırımları denetledi

Milletvekili Bak, Pazar'da yatırımları denetledi

Rize Milletvekili, geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Pazar'da yapımı devam eden yüzme havuzu ve gençlik merkezinde incelemelerde bulundu

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar’ı ziyaret ederek bakanlığı döneminde yapımına başlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

bak6-019.jpg

Bak’a Kaymakam Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Recep Üst eşlik etti.

bak5-029.jpg

Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunurken, çalışmalarla ilgili, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

bak4-035.jpg

Yüzme Havuzunun en kısa sürede pazarlıların hizmetine sunulacağı ve Gençlik Merkezinin inşaatının tamamlandığı ifade edilirken, çevre düzenlemesi bitiminde hizmete gireceği belirtildi.

bak3-042.jpg

Yine Pazar Şehir Stadı zemin yenileme ve protokol tribünü inşaatının tamamlandığı, 24 Kasım 2019 Pazar günü Pazarspor-Darıca Gençlerbirliğispor ile oynanacak müsabakayla beraber tribün açılışı yapılacağı ifade edildi.

bak2-045.jpg

bak1-046.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum