1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Milli görüş 'Erken Seçim' Var.
Milli görüş 'Erken Seçim' Var.

Milli görüş 'Erken Seçim' Var.

Saadet Partisi'nin lideri Numan Kurtulmuş: 'Sonbaharda erken seçim var' dedi

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da daha önce yer aldığı ‘’Milli Görüş’’ geleneğini devam ettiren Saadet Partisinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ilginç açıklamalar yaparak, Türkiye’nin erken seçime gittiğini söyledi.

Kurtulmuş, önceki gün 90. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret ettiği Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi ve arkadaşlarıyla sohbet ederken, erken seçimden bahsetti.

Parlamentonun Anayasa görüşmeleriyle son görüşmelerini yaptığını, erken seçim havasına girdiğini savundu.

Kurtulmuş "Referandum sürecinde Anayasa Mahkemesinden yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa, çok nettir ki iktidar partisi acil bir erken seçim sürecine girecektir" dedi.

Kurtulmuş,TBMM’nin de herhangi bir görüşme yapabilme yeteneğinin kalmadığını öne sürdü. Sonbahar aylarında erken seçim beklediklerini söyleyen Numan Kurtulmuş, parti olarak erken seçime göre hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız