1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Minibüsçüler'de bayrak değişimi
Minibüsçüler'de bayrak değişimi

Minibüsçüler'de bayrak değişimi

Mevcut Başkan Osman Yüksel'in aday olmadığı Pazar 24 numaralı Minibüsçüler Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa İbrahim Bengli getirildi.

A+A-

Pazar 24 numaralı Minibüsçüler Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Osman Yüksel’in aday olmadığı kongreye İbrahim Bengli’nin tek listesiyle gidildi. 137 delegesi olan 24 Numaralı Minibüsçüler Kooperatifinin kongresinde Divan Başkanlığını Pazar Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç yaptı.
Seçime geçilmeden bir konuşma yapan mevcut Başkan Osman Yüksel, “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle aday olmadım. İnanıyorum ki yeni seçilecek yönetim kurulu da minibüsçü esnafımızın sorunlarının çözümü için azamı gayretler göstereceklerdir” diye konuştu.
 
Daha sonra yapılan seçimlerde İbrahim Bengli Başkanlığa getirilirken Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu: Umur Çatan, Süleyman Bulut, Yılmaz Hanedar, Engin Cevher, Şerafettin Uyumaz, Rıza Uzun ve Osman Dalyanoğlu.
Yeni yönetimin denetleme kurulu ise Hüseyin Görmüş, A. Rıza Bank ve Serkan Genç’ten oluştu.
Başkanlığa seçilen İbrahim Bengli yaptığı konuşmada geçmiş yönetime teşekkür ederek, “Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonra da minibüsçü esnafımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum