1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Minik Tuğçe'nin 30 Ağustos klibi büyük ilgi gördü
Minik Tuğçe'nin 30 Ağustos klibi büyük ilgi gördü

Minik Tuğçe'nin 30 Ağustos klibi büyük ilgi gördü

Rize’nin Ardeşen ilçesinde ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Tuğçe Yakıcı'nın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlayıp sosyal medya hesabından paylaştığı klip büyük ilgi gördü.

A+A-

Ardeşen Işıklı’da yaşayan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Yakıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırladığı klipte Türk kadınının istiklal mücadelesini canlandırdı.

tugce3-001.jpg

Bahçede çalışırken gelen top sesleri üzerine elinde Türk bayrağıyla Şair Orhan Şaik Gökyay'ın 'Bu Vatan Kimin' şiirini okuyan Tuğçe'nin klibi sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

tugce1-001.jpg

Minik Tuğçe, "30 Ağustos gününün yurdumuzun düşmanlardan kurtarıldığı gün olduğunu annem ve babam anlatmışlardı. Biz de atalarımızın yaşadığı bu önemli günü anıp, o gün gibi yaşayarak arkadaşlarıma hatırlatmak için bu klibi çektik" diye konuştu.

Tuğçe, 19 Mayıs’ta da hazırladığı kliple gündem olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
İlgili Haberler