1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Miniklerde şampiyon Pazarspor
Miniklerde şampiyon Pazarspor

Miniklerde şampiyon Pazarspor

Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Rize minikler liginde deplasmanda oynadığı 12 maçta 124 gol atarak şampiyon olan Pazarspor'u kabul etti.

A+A-

Rize ili 2007–2008 sezonu minikler ligi sona erdi. Pazarspor minikler liginde 124 gol atarak bir ilke imza attı.
Naci GÜVEN
Pazar İlçe Kaymakamı Yalçın sezgin, Minik sporcuları makamında kabul ederek, Şampiyonluklarını kutladı. Yalçın, ilçede Pazarspor gerçeği olduğunu belirterek, “Pazarspor’un tüm spor dallarında yetenekli sporcuları var. Bu başarılar teknik heyetin ve Kulüp Başkanının gayretleriyle olmuştur. Hepsini kutluyorum” dedi.

İl genelinde 12 takımın tek devreli lig usulü ile oynadıkları maçlar sonucunda Pazarspor, Çaykur Rizespor ve Çayspor birbirlerini yenerek, 3 takım aynı puanla ligi bitirdiler. 3’lü averajda üstünlüğü sağlayan Pazarspor 1. Çaykur Rizespor 2. olarak Türkiye şampiyonasında Rize'yi temsil etmeye hak kazandılar. Ligi birinci tamamlayan Pazarspor 12 karşılaşmada rakip filelerine tam 124 gol atarak adeta gol rekoru kırarken, kalesinde sadece 10 gol gördü.

Pazarspor minikler Antrenörü Kadem Morgül, takımına övgüler yağdırarak “Günümüz futbolunun ön gördüğü çok çabuk, seri ve top tekniği mükemmel oyunculardan kurulu 1995-1996 doğumlu sporculardan oluşan bir takımımız var. 3 yıldır hem okul hem de kulüp olarak aynı takımla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Arkadaşlık bağları çok gelişmiş, gelecek vadeden sporcularım sayesinde başarıdan başarıya koşacağız. Türkiye şampiyonasına hayli zamanımız var. İyi hazırlanıp ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 2007-2008 sezonu Türkiye amatör Futbol liglerinin belki de en erken şampiyonu biz olduk. Kulüp olarak bunun sevinç ve gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum