1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Miniklere Kaymakam morali
Miniklere Kaymakam morali

Miniklere Kaymakam morali

Pazar Kaymakamlığı Minikler Futbol Turnuvası devam ediyor. Kaymakam Sezgin Fair Play halı sahadaki maçlara giderek oyuncularla fotoğraf çektirdi.

A+A-

Abdullah UZUN - Pazar Kaymakamlığı Minikler Futbol Turnuvası devam ediyor. Fair Play halı sahadaki bugün yapılan maçları ilçe Kaymakam Yalçın Sezgin de takip ederken oyuncularla birlikte fotoğraf çektirdi.
Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, 8 ilköğretim okulunun katılımıyla başlayan turnuvanın 1 ay süreceğini belirterek, “Biz bu okullarda spor kulüpleri kurduk. Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda gençlere spor alışkanlığı kazandırmak için böyle bir girişimde bulunduk. Bu ilk başlangıçtır. Bunu Orta öğretim kurumlarında da devam ettireceğiz. Ayrıca Sonbaharda kurumlar arası ve köylerle mahalleleri kapsayan yeni bir turnuva yapacağız." dedi.
 
Pazar, futbol olarak alt yapısını tamamlamış bir ilçe. Bu turnuvalarda öne çıkan oyunculardan Pazarspor alt yapısı da faydalanacak. Gençleri bu şekilde spor yapmaya yönlendireceğiz. Katılanlara başarılar diliyorum.”dedi. Turnuva yöneticileri İsmail Payal ve Kadem Ali Morgül ise gençlerin potansiyelini ölçme anlamında turnuvanın faydalı olduğunu belirterek, “ Bu turnuva bizim için Pazarspor alt yapısına sporcu seçmek için de çok önemli bir aktivite oldu. Düzenleyen Kaymakamlık makamına teşekkür ediyoruz.” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum