1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Miniklere market parkında ders!
Miniklere market parkında ders!

Miniklere market parkında ders!

Haberal İlköğretim Okulu ana sınıf 5–6 yaş grubu öğrencileri bu ayki alan gezisini Bilgemar Alışveriş Merkezi’ndeki oyun parkında yaptılar.

A+A-

Cengiz YILDIRIM
Haberal İlköğretim Okulu 05–06 yaş grubu öğrencileri, program gereği Bilgemar Cafe'de bulunan oyun parkında doyasıya eğlendiler.

Okul öğretmelerinden Rukiye Öznur Kadıoğlu, Arzu Varol ve sınıf annesi Ayfer Süslü eşliğinde gezi yapan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.



Okul öğretmenlerinden Rukiye Öznur Kadıoğlu 35 öğrencileri bulunduğunu belirterek, “Her ay alan gezisi olarak düzenlemiş olduğumuz bu çalışmamızdaki amacımız, öğrencilerimizin Fiziksel ve ruhsal gelişimini sağlamak, kişisel iletişimi kurmak ve mevcut kabiliyetlerini ön plana çıkarmaktır. İlçemizde bu gibi alanların az olması nedeniyle çalışmalarımız düzenli olmuyor. Önceden planlamış olduğumuz gezimizi bu kez ilçemizde en uygun alan olarak gördüğümüz Bilge Alışveriş Merkezi'nde seçtik. Bilgemar sahipleri ve personeline bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum