1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 'MİRASÇILAR' SALI VE ÇARŞAMBA RİZE'DE
'MİRASÇILAR' SALI VE ÇARŞAMBA RİZE'DE

'MİRASÇILAR' SALI VE ÇARŞAMBA RİZE'DE

İzmir Devlet Tiyatrosu’nun “Mirasçılar” adlı oyunu 19 – 20 Şubat 2013 tarihlerinde saat 20.00’de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

A+A-

Devlet Tiyatrolarının turne programı kapsamında, İzmir Devlet Tiyatrosu’nun “Mirasçılar” adlı oyunu 19 – 20 Şubat 2013 tarihlerinde saat 20.00’de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. 
 
Tomris Çetinel'in yönettiği oyunda, savaş gazisi Törehan’ın ölümü ile başlayan olaylar anlatılıyor. Yıllardır Törehan’ı arayıp sormayan kız kardeş ve enişte çıkagelir. Ev için türlü entrikalar çevirirken, işe bir de kentsel dönüşüm projesi komisyonu karışır. Saliha, ardından çevrilen dümenleri fark eder.Ve meçhul torun.. Saliha’nın beklediği torun gelecek midir?

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salonda 19 – 20 Şubat 2013 tarihlerinde saat 20.00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum