1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Mithat Pala Antalya maçını değerlendirdi
Mithat Pala Antalya maçını değerlendirdi

Mithat Pala Antalya maçını değerlendirdi

Çaykur Rizesporlu futbolcu Mithat Pala, Antalyaspor maçını değerlendirdi:

A+A-

RİZE (AA) - Süper Lig'in 13. haftasında 26 Kasım Pazar günü deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Mithat Pala, "Antalya, ligin iyi top oynayan takımlarından ama biz de kendimizi bu ligde artık kanıtladığımızı düşünüyorum. Bizim için çıkışa geçme maçı olur diye düşünüyoruz." dedi.

pala1-001.jpg

Mithat Pala, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde bu sezon milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından iyi başlangıç yapamadıklarını söyledi.
Antalyaspor maçı ile bu şanssızlığı atlatmak istediklerini dile getiren Mithat, "Antalyaspor maçı deplasmanda ve zorlu bir maç olacak. Antalya, ligin iyi top oynayan takımlarından ama biz de kendimizi bu ligde artık kanıtladığımızı düşünüyorum. Bizim için çıkışa geçme maçı olur diye düşünüyoruz. Çünkü uzun süredir galibiyet alamıyorduk. İstanbulspor maçı ile birlikte bunu sonlandırdık ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Antalya'ya galibiyet için gideceğiz, elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

rz-011.jpg

Mithat Pala, lige takım olarak çok iyi giriş yaptıklarını ve ardından düşüş yaşadıklarını anlatarak, şu değerlendirmede bulundu: "Biraz şansızlıklar yaşadık ama şu anda onu toparlıyoruz, tekrar tırmanışa geçeceğimizi düşünüyorum. Takım olarak bence çok iyi durumdayız. Bireysel olarak da tabii ki de hedeflerim öncelikle Rizespor'da başarıya ulaşmak. Geçen sene de çok mutluydum burada. Şampiyonluk yaşadık. Avrupa, milli takım olsun hedefim büyük yerler ama önceliğim tabii ki de Rizespor."

Teknik direktörü İlhan Palut'un takımdaki oyuncularla ikili ilişkisinin çok iyi olduğuna değinen Mithat, "Hocamız bizi maçlara hazırlıyor, elinden gelenin en iyisini yapıyor. Biz de sahada istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın tercihi ile sahada olmak beni mutlu ediyor. Görevimi doğru yaptığım inancını artırıyor." ifadelerini kullandı.

Mithat Pala, ligin ilk yarısında ulaşmak istedikleri hedeflerine ilişkin de görüşlerini şöyle paylaştı: "İlk yarıdaki hedefimiz tabii ki 30 puanlara yaklaşmak. Şu anki puan takımımıza göre bence yeterli değil. Çünkü çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Takımımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Çok da karakterli takım arkadaşlarımız var ve takımda aile ortamı çok iyi. Bence bu puan yetersiz ama devreye kadar önümüzde çok zor maçlarımız var. Elimizden geleni yapıp, 30 puana yaklaşmak hedefimiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız