1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Monopoli Sigorta Hoşver Sigorta Ortaklığı ile Karadeniz’de
Monopoli Sigorta Hoşver Sigorta Ortaklığı ile Karadeniz’de

Monopoli Sigorta Hoşver Sigorta Ortaklığı ile Karadeniz’de

MONOPOLİ SİGORTA’DAN YENİ İŞ BİRLİĞİ

A+A-

Yenilikçi vizyonu ile kendi ekosisteminde dokunduğu herkese ve her yere değer katmayı misyon edinen Monopoli Sigorta, bünyesine kattığı köklü bir kuruluşla 2024 yılına hızlı giriş yaptı. Alanının uzman acentelerinden biri olan Hoşver Sigorta ile yaptığı iş birliğiyle müşteri portföyünü genişleten Monopoli Sigorta, artık Karadeniz’de de çalışmalarını sürdürüyor.  

Hoşver Sigorta ile yapılan yeni anlaşma ile ilgili olarak açıklama yapan Monopoli Sigorta kurucu ortağı Erol Esentürk; “Aramıza katılan her acentenin tecrübe ve bilgi birikimi ile birlikte sektörümüz için daha da değerli işler yapacağımıza inancımız artıyor. Özellikle sektörün uzman risk yönetim danışmanlarından oluşan Hoşver Sigorta ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı” dedi.

Monopoli Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bonofiyel ise “Artık Bursa ofisimizden sonra Rize’de de ofisimiz oldu. Birlikte güçleneceğimiz Hoşver Sigorta ile sektörümüz faydasına değerli işler yapacağımızdan eminiz” diye belirtti.

Rize’de yeni şube

Hoşver Sigorta’nın kurucularından Erdal Yaşar Hoşver, Monopoli Sigorta ve Hoşver Sigorta’nın bir araya gelişinden çok mutlu olduklarını dile getirirken Dilara Hoşver yeni iş ortaklığıyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yaklaşık 22 yıldır sigorta acenteliği yapıyorum ve işimi severek, büyük bir tutkuyla sürdürüyorum. Kurumsal bir yapılanmanın sağlayacağı güç, Monopoli Sigorta'nın sağlam altyapısı ve köklü geçmişiyle işimizi daha sağlam bir zemine oturtacağımıza olan inancımız bu iş birliğini gerçekleştirmemizi sağladı. Ayrıca işimizi gelecek nesillere aktarmak ve sürdürülebilir bir miras bırakmak istiyoruz. Ancak bu konuda yaşadığımız belirsizlikler ve çocuklarımızın bu mesleği devam ettirmeyeceği gerçeği, karar vermemizdeki en etken sebepler oldu. Bu nedenle, karar sürecimizi titizlikle yürüttük ve geleceğimizi en sağlam temeller üzerine inşa etmeye odaklandık.”

İnovatif ve uzman vizyonu ile talep ve ihtiyaçlara uygun kişiye özel hizmet sunan Monopoli Sigorta, 20 yılı aşkın deneyimi ve insan odaklı tavrını yeni dönemde de öncü olacağı yeni uygulamalar ile geliştirmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız