1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Muammer Atılgan güven tazeledi
Muammer Atılgan güven tazeledi

Muammer Atılgan güven tazeledi

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 46. olağan genel kurulunda Muammer Atılgan tek listeyle göreve yeniden seçildi.

A+A-

Dilek ASLAN - S.S. Rize Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 46. olağan genel kurul toplantısı bugün saat 11.00’de Rize Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa yeniden Muammer Atılgan seçildi. Yaklaşık 750 kooperatif üyesinin katıldığı genel kurulda divan başkanlığını TESKOMB genel başkan vekili ve Bursa Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Bahri ŞARLI yaptı. Kongreye ayrıca TESKOMB genel başkan vekili Murat CÜRGÜL, TESKOMB genel müdürü Yılmaz TAMER ve Halk bankası Bölge yetkilileri ile birçok davetli katıldı.
Genel kurul toplantısında kooperatifin 2006 yılı yönetim ve denetim faaliyetleri ibra edilirken 2007 yılı bütçesi de onandı. Tek liste ile girilen genel kurulda kooperatifin 4 yıl süreli yönetim kurulu ve 3 yıl süre ile görev yapacak olan denetim kurulu üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucu Yönetim Kurulu asıl üyeliklerine; Muammer Atılgan, zafer Azan, Güven Aksoy, Davut Soykan, Mehmet Turgut, İsmail Demirci, Hasan Fehmi Albayrak seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız