1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müdür Ali Kambur'a 'hayırlı olsun' ziyareti
Müdür Ali Kambur'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Müdür Ali Kambur'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Hemşin Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı'ndan Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Ali Kambur, yeni görevine başladı.

A+A-

Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Ali Kambur, yeni görevine başlarken, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.

Müdür kambur’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Pazar İlçe başkanı Adem Yıldız, “Yeni müdürümüz Ali Bey’e başarılar diliyoruz. Pazarlı olması ve meslekteki deneyimi ile başarılı hizmetler vereceğine olan inancımız tamdır.” diye konuştu.

mudur1.20131116002151.jpg

Müdür Kambur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Velilerimizin de eğitime katılmalarını sağlayarak, öğrencilerimizin kaliteli eğitim almaları için çaba göstereceğiz.” dedi.

Müdür Ali Kambur’un özgeçmişi:
1979 Yılında Pazar’da doğdu. Pazar İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında Hemşin Merkez ilköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı.  2008 yılından 2010 yılına kadar öğretmenlik görevi ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne vekâlet etti. 2010 yılında Hemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne asaleten Müdür Yardımcısı olarak atandı. Sınava dayalı müdürlük atamasıyla 11.10.2013 tarihinde Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü olarak ataması gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum