1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müdür'ün ilginç koleksiyonu
Müdür'ün ilginç koleksiyonu

Müdür'ün ilginç koleksiyonu

Rize Asayiş Şube Müdürü Mikail Türker, görev yaptığı ülkelerde topladığı 65 farklı polis armasını odasında sergiliyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Yurt dışında bir çok ülkede görev yapan Rize Asayiş Şube Müdürü Mikail Türker, görev yaptığı ülkelerde topladığı 65 farklı polis armasını odasında sergiliyor.
Doğu Timor, Liberya ve Bosna Hersek'te Türk Polis Teşkilatı'nı temsilen uzun süre görev yapan Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mikail Türker, görev yaptığı süre içerisinde ilginç bir koleksiyon oluşturdu. Türker, 5 yıl içerisinde toplam 65 farklı ülkeye ait polis teşkilatlarının armalarını toplayarak oluşturduğu ilginç koleksiyonunu Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki odasında sergiliyor.
Armaları görev yaptığı ülkelerden temin ettiğini belirten Türker, "Koleksiyon oluşturmayı seviyorum. Para ve pul koleksiyonum da var. Bu armaları Doğu Timor, Liberya ve Bosna Hersek'te görev yaptığım dönemler, benimle o bölgelerde görev yapan farklı ülkelere ait meslektaşlarımdan aldım. Koleksiyonda toplam 65 ülkeye ait polis teşkilatlarının armaları var" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız