1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Muhammed Avcı'dan Pazar'da bir dizi temas
Muhammed Avcı'dan Pazar'da bir dizi temas

Muhammed Avcı'dan Pazar'da bir dizi temas

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Pazar'da muhtarlar ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi...

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Pazar ilçesinde muhtarlar ile bir araya geldi.

avc2-007.jpg

Pazar Belediyesi Kültür Sanat Toplantı Salonunda muhtarlar ve vatandaşları dinleyen Avcı’ya Rize’den İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Güven Aksoy, Çoruh EDAŞ İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, DSİ Şube Müdür Yardımcısı Kasım Kazdal da eşlik etti.

avc1-007.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi üyeleri Recep Üst ve Rasim Çorbacı ile belediye meclisi üyelerinin de yer aldığı toplantıda genel sıkıntılar dile getirildi.

avc4-006.jpg

Avcı ve beraberindekiler daha sonra Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç ile Pazar Ticaret Odası Başkanı Neşet Çakır’ı makamlarında ziyaret edip yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

avc3-007.jpg

Milletvekili Avcı, Pazar’da son derece olumlu temaslarda bulunduklarını ifade ederek, “Pazar ilçemizde muhtarlarımızla yatırım toplantısı gerçekleştirdik. Ticaret Odası, Esnaf Odası ve Esnaf Kredi Kooperatifini ziyaret ettik. Güzel bir program oldu. Pazar bizim değer verdiğimiz, önemli yatırımlar yaptığımız ve yapacağımız bir ilçemiz. Pazar tarihte önemli bir ticaret merkezi olduğu için bu ismi almış. Bugün bu misyona uygun yatırımlar yapılıyor. Havalimanımızın tamamlanmasıyla Pazar’ın gelecekte önemi daha da yükselecek. Şimdiden ilçedeki temel dinamiklerin pozisyon alıp bu yatırımları ileri taşıyacak ve kendi kentlerine katkı yapacak projelerle gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bugünkü temaslarımızda bu ışığı ve heyecanı gördük. Hafta sonu olması, Pazarspor’un lig maçına denk gelmesine rağmen muhtarlarımız, STK başkanlımız ve değerli yöneticileri programlarımıza iştirak ederek fikir ve düşüncelerini sundular. Bizler de notlarımız güncelledik. İnşallah bu toplantılarımızı sıklaştırarak bir araya gelecek ve çalışma takvimimizi genişleteceğiz.” dedi.

avc5-002.jpg

avc6-001.jpg

avc7-001.jpg

avc8-001.jpg

avc9-001.jpg

avc10-001.jpg

avc11-001.jpg

avc12-001.jpg

avc13.jpg

avc14.jpg

avc15.jpg

avc16.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum