1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Muhsin Yazıcıoğlu Rize'de konuştu
Muhsin Yazıcıoğlu Rize'de konuştu

Muhsin Yazıcıoğlu Rize'de konuştu

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, İl Genel Melisi adaylarına destek için geldiği Rize'de, sistemi eleştirdi ve, 'Koltuk, dürüst adamı bile bozuyor' dedi.

A+A-

VATAN KARAKAŞ
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Rize İl Başkanlığı tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Genel Meclisi aday tanıtım toplantısına katıldı.

Yazıcıoğlu, toplantıda ülke gündeminden bölge sorunlarına, birçok konuya değinerek partisinin İl Genel Meclisi adaylarına destek istedi.

Yazıcıoğlu, yaptığı konuşmada, seçimlerin olumsuz ve haksız bir zeminde yapıldığını belirterek, ''Adaletsiz bir yarış var. Seçimlerde sadece üç siyasi partiye orantısız devlet yardımı yapılıyor. İktidar partisi yaklaşık 100 milyon TL yardım alıyor. Yaklaşık bir buçuk yıl önceki seçimde 150 milyon TL yardım almıştı. CHP 75 milyon TL şimdi ise 70 milyon TL aldı. MHP 30 milyon TL almıştı, şimdi ise 40 milyon TL alıyor. Türkiye üç partinin seçime girdiği bir ülke değil. Seçim kampanyalarını milletimizin vergilerinden karşılıyorlar. Öğrencisine burs verilemeyen, emekliye işçiye, çiftçiye kaynak ayrılmayan bir dönemde seçime bu kadar kaynak ayrılması helal değildir. Rakibimin miting paralarını ben, verdiğim vergilerle karşılayacağım. İşsiz güçsüz vatandaşım karşılayacak. Böyle şey olmaz.'' dedi.

Yıllardır ülkenin polemiklerle yönetildiğini ifade eden Yazıcıoğlu, şöyle devam etti: ''Şimdi bakıyorsunuz televizyonlara sanki sadece Ankara ve İstanbul Belediye başkanlığı seçimleri var. Birisi çıkmış, ''Senin dosyan benimkinden kalın'', diğeri ''yok seninki benimkinden kalın'', birisi, ''Senin Deniz Fener'in var'', diğeri ''Senin de el fenerin var'' diye seçim kampanyası yürütüyorlar. Bizim şu veya bu parti, herhangi bir partinin adayı ile işimiz yok. Sistem artık işlemiyor. Mevcut sistemde kimse dürüst kalamıyor. En temiz en dürüst insanı bile koltuğa oturduktan sonra bozuyor bu sistem. Kendisi yapmasa bile çevresi bozuyor. Türkiye'ye artık şeffaf yönetim modelinin gelmesi lazım.''

Toplantıdan sonra bir derneğin açılışı için Çayeli'ne geçen Muhsin Yazıcıoğlu burada kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Çayeli'nde dernek üyeleri ve vatandaşlarla sohbet etti.

Genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır'la Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum