1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Mum, 3 katlı evi kül etti
Mum, 3 katlı evi kül etti

Mum, 3 katlı evi kül etti

Artvin'de 5 ailenin barındığı ve borçları yüzünden elektriği kesik bulunan 3 katlı bina, mumdan çıkan yangında kül oldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, 7 Mart Sokak'ta bulunan Zeki ve Tekin Alkan'a ait 3 katlı binada gece geç saatlerde, borçları yüzünden elektriği kesik bulunan ve 2 öğrencinin oturduğu alt katta yangın çıktı. Evin ahşap olması sebebiyle alevler kısa sürede üst katlara da sıçradı. Yangın çevrede paniğe yol açarken, 5 ailenin oturduğu binadaki yangına Artvin Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Gelen 2 itfaiye aracı yangını kontrol altına alamayınca, bölgeye sevk edilen merdivenli itfaiye aracıyla binaya üstten müdahale edildi. İtfaiyenin yaklaşık 2 saat süren uğraşları sonucu yangın çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı.
Yangında kiracılardan Artvin Devlet Hastanesi'nde hizmetli olarak çalışan Servet Ay, Dursun Altun ve diğer kiracıların eşyaları kül olurken, mumdan çıktığı belirtilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız