1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Murat ve Ömer Rize'den koptu
Murat ve Ömer Rize'den koptu

Murat ve Ömer Rize'den koptu

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir, Murat Uluç ve Ömer Ateş ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettiklerini söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir, iç transfer görüşmelerini tamamlanma aşamasını geldiğini belirterek, ''Yönetim kurulunun belirlediği transfer politikasından taviz vermeden görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ömer Ateş ve Murat Uluç alacaklarına karşılık Futbol Federasyonu'na müracaat etmişti. Murat Uluç ve Ömer Ateş ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmelerini feshettik. Alacaklarını da ödedik. Gelecek yıl kadromuzda olmayacaklar'' dedi.

Alacaklarına karşılık Futbol Federasyonu'na başvuran futbolcular ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Cevahir, ''Engin Aktürk, Sedat Yeşilkaya ve Şadi Çolak ile gerekli görüşmeleri önümüzdeki haftaya kadar tamamlayacağız. Bu futbolcularımızdan Sedat iyi niyetli olarak bize anlaşmak istediğini iletti. Gerekli çalışmaların ardından kararlarımızı vereceğiz'' diye konuştu.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinin hiçbirinin henüz transfer gerçekleştirmediğini kaydeden Cevahir, şunları söyledi: ''Bütün kulüpler iç transferleri ve ekonomik krizin getirdiği sorunları çözmeye çalışıyor. Bu transfer piyasasında hiçbir kulüp yüksek bedellerle futbolcu alamaz. Biz kulüp olarak öncelikle iç transferi tamamlayacağız. Ardından dış transfer görüşmesine başlayacağız. Bizim transfer komitemizin belirlediği prensiplere uygun futbolcular ile anlaşacağız.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum