1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Musa öğretmen veda etti
Musa öğretmen veda etti

Musa öğretmen veda etti

Rize Memur-Sen, kendi isteği doğrultusunda Kocaeli'ye Öğretmen olarak tayin olan Pazar Öğretmen Evi Müdürü Musa Taşçı için bir veda yemeği verdi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Hamidiye Balıklı Bahçe dinlenme tesislerinde verilen yemeğe Memur-sen İstanbul İl Başkanı Ahmet Kurtman, Memur-Sen Rize il başkanı Engin Kocabey ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitimci Yazar D.Ali Taşçı, Pazar Memur- Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Ardeşen Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Yaşayan ve Pazar Toki İlköğretim okulu Müdürü Hızır Hatırnaz katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Memur-sen İstanbul İl Başkanı Ahmet Kurtman, Pazar Öğretmen Evi Müdürü Musa Taşçı’nın Pazar’da eğitimin her branşında başarılı hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “Hepimiz Devlet memuruyuz. Bir biçimde bir yerlere gideceğiz. Kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Umarım gittikleri yerlerde daha çok çalışır ve daha çok başarılı olurlar. Memleketimize hizmet edecek gençler yetiştirirler” dedi.

Musa Taşçı ise konuşmaların en zorunun veda konuşması olduğunu belirterek, “Dostluklar ömür boyu sürecektir. Uzun süredir birlikte görev yaptığımız arkadaşlarla ayrılıyoruz. Hepimiz yine kutsal meslek olan öğretmenliğe devam edeceğiz. Acısıyla tatlısıyla güzel günlerimiz oldu. Dostluklar inşallah ömür boyu devam eder. Buna da inancım tam” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum