1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mustafa, karnesini hastanede aldı
Mustafa, karnesini hastanede aldı

Mustafa, karnesini hastanede aldı

Bugün karne günüydü. Minik Mustafa o talihsiz gün olmasa, tüm dersleri 5 olan karnesinin sevincini anne, baba ve kardeşiyle evinde yaşayacaktı. Ama...

A+A-

Tam 2 hafta önce, büyük bir aile dramının yaşandığı, Rize'nin İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak'taki apartman dairesinde; anne, baba ve kardeşinin ölü bedenleriyle 4 saat, yaralı vaziyette öylece bekledi Mustafa.

Ne silah sesleri ne de bağırtılar, komşularının “Ne oluyor bu dairede” diye ilgisini çekmediği için tam 4 saat; can veren babası, annesi ve kardeşinin yanında, kendisi de yaralı şekilde kala kaldı minik Mustafa.

Yaşadığı acı ve travmanın ardından Mustafa Rize ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi olan Mustafa Gökberk Olgun, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında olduğu için bugün karnesini almaya gidemedi.

Mustafa'nın sınıf öğretmeni Nuran Yıldırıcı, hazırlanan karneyi hastaneye götürerek öğrencisine teslim etti. Mustafa'nın tüm derslerinin 5 olması nedeniyle kendisine okul tarafından onur belgesi verildi. Ayrıca okul idaresi tarafından bir de bisiklet hediye edildi.

Çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren Mustafa'nın sağlık durumunun iyi olduğu, yaklaşık 1 hafta sonra taburcu edilebileceği bildirildi.

Küçük Mustafa'nın, taburcu edildikten sonra, Rize Emniyet Müdürlüğü'nün devlet korumasına alınması için başvuruda bulunduğu mahkeme sonucuna göre kalacağı yerin belirleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız