1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Naiboğlu, Pazar TSO Başkanlığına aday oldu
Naiboğlu, Pazar TSO Başkanlığına aday oldu

Naiboğlu, Pazar TSO Başkanlığına aday oldu

İş insanı Vedat Naiboğlu, 6 Ekim'de yapılacak Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Genel Kurulu 6 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Kongre yaklaşırken, iş insanı Vedat Naiboğlu, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Pazar’ın bir çok konuda çevre ilçelerin gerisinde kaldığını ifade eden Naiboğlu, bunun da istihdam sağlanarak çözülecek bir konu olduğunu söyledi.

Ticari faaliyetleri bünyesinde Pazar’da 150 kişiye iş imkânı sağladıklarını belirten Naiboğlu, Pazar TSO Başkanlığı seçimlerini kazanması halinde ticaretteki çalışma modelini ilçe geneline yayacak projeler geliştireceklerini söyledi.

Yapılacak seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini temenni eden Naiboğlu, çıkacak sonucun Pazar’a hayırlı olmasını diledi.

naib1-001.jpg

Vedat Naiboğlu, Eylül 1964 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu. Eğitim ve öğretim hayatını doğduğu yer olan Pazar da tamamladıktan sonra ticarete atıldı. Müteahhit ve iş insanı olan Vedat Naiboğlu aynı zamanda, Naiboğlu şirketler Yönetim Kurulu Başkanı. 1980’li yıllarda kömür taşımacılığı ile başladığı iş hayatına 1993 yılında açtığı mıcır tesisi ile devam etti. 2000 yılında hazır beton sektörüne de girerek iş kollarını genişleten Vedat Naiboğlu, 3 ayrı bölgede hazır beton tesisi, agrega, taş ocağı, hafriyat ve nakliye olarak faaliyetlerine devam ediyor. 150 insana istihdam sağlamakta olan Naiboğlu, evli ve 3 çocuk babası.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum