1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Böyle protesto görülmedi
Böyle protesto görülmedi

Böyle protesto görülmedi

Rize'nin İkizdere ilçesi karayolunun bozuk ve çukur olmasını protesto eden vatandaşlar ilginç bir eylem yaparak yola kızılağaç fidesi diktiler!

A+A-

İsmet KÖSOĞLU - Rize-İkizdere Karayolunda meydana gelen çukurların kapatılmamasına tepki gösteren vatandaşlar seslerini duyurmak için ilginç bir protesto gerçekleştirdiler.
Karayollarının duyarsızlığını protesto ederek yol ortasındaki çukurlara kızılağaç fidesi dikmeye başlayan vatandaşlar, “Karayolumuz hem sahipsiz hem de bakımsız kaldı. Karayolları Bölge Müdürlüğünü göreve çağırıyoruz. Bu sahipsizliği de yola ağaç dikerek protesto ediyoruz” dediler.
 
Rize - İkizdere karayolunda kış şartları ve bakımsızlıktan dolayı uzun süredir onarım yapılmadığını söyleyen İkizdere Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İlyas İspir ise, “Karayolumuzda gerçekten de yolcu taşımacılığını tehlikeli bir şekilde yapıyoruz. Araçlarımızı her gün tamirciye getirmekten bıktık. Can taşıyoruz ama Karayolları bizim yolu hiç dikkate almıyor. Bu çukurların onarılmasını istiyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum