1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'a karşı ilginç dava!
Trabzonspor'a karşı ilginç dava!

Trabzonspor'a karşı ilginç dava!

Sonunda bu da oldu! Fanatik bir Trabzonspor taraftarı, takımın başarısızlığının ruh sağlığını bozduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu...

A+A-

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişi, fanatik taraftarı olduğu Trabzonspor'un başarısızlığının ruhsal yapısını bozduğu gerekçesiyle kulüp yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gebze Adliyesi'ne gelen Sıdkı Narmanlı, Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek, Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden ruh yapısının bozulduğu, huzurunun kaçtığı iddiasıyla yöneticilerden şikayetçi oldu ve 1 TL tazminat talep etti.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Narmanlı, 23333bir Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı olarak ''kulübün gidişatından, düşürüldüğü aciz durumdan dolayı çok mutsuz ve rahatsız olduğunu'' söyledi.

Narmanlı, Trabzonspor'un maçlarını izlerken kahrolduğunu ve sinir yapısının bozulduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden sağlık sorunları yaşamaya başladım. Sinir hastası oldum, psikolojim bozuldu, dengemi kaybettim. Tüm bunların sorumlusu Trabzonspor kulüp yönetimidir'' diye konuştu.

Kulübün başarısızlığı yüzünden kendisi gibi pek çok taraftarın sıkıntılı dönem yaşadığını savunan Narmanlı, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'un başarısızlığının sebebi yönetimdir. Koca bir camiayı bu hale düşürerek bizleri ruh ve sinir hastası eden Trabzonspor yöneticilerinden davacıyım. Trabzonspor'a arzu edilen başarıyı yakalatmayarak taraftarı üzen, Trabzonspor fanatiklerini hasta eden yöneticilerin hesap vermesi gerekir. Alınan oyunculara ödenen paraları da inandırıcı bulmuyorum. Bu anlamda da yönetimin hesap vermesini bekliyorum.''

Öte yandan Narmanlı ile birlikte adliyeye gelen arkadaşı İsmail Demir ise Trabzonspor yüzünden evdeki huzurunun kaçtığını, kendisinin de dava açmayı düşündüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız