1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'de gözyaşı seli
Çamlıhemşin'de gözyaşı seli

Çamlıhemşin'de gözyaşı seli

Çamlıhemşin'de aracıyla birlikte fırtına deresine yuvarlanan Türkçe öğretmenini arama çalışmaları devam ederken ilçede yas ilan edildi.

A+A-

Dün gece eşinin de içinde olduğu araçla Çamlıhemşin girişinde 25 metrelik uçurumdan fırtına deresine yuvarlanarak kaybolan Türkçe öğretmeni için öğrencileri gözyaşları içinde dua ediyor.






Sivil Savunma ekipleri talihsiz öğretmenin bulunması için seferber olmuş durumda. Ancak kar suyu nedeniyle debisi yükselen Fırtına deresinde ne araca ne de Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Orhan Azizağaoğlu’nun izine rastlanamadı. Ümitler tükenmek üzere.

Eşi yaralı kurtuldu
Dün akşam saat 20.30 sıralarında kendi kullandığı 08 AP 327 plakalı özel otomobille Çamlıhemşin ilçesi girişinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek 25 metreden fırtına deresinin azgın sularına yuvarlanan Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Orhan Azizağaoğlu (25) için arama çalışmaları devam ediyor. Kazada aynı araçta bulunan Orhan Azizağaoğlu’nun eşi 21 yaşındaki Esra Azizağaoğlu kendi çabasıyla yola çıkmayı başararak Ardeşen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gözyaşları sel oldu
Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu’nun sevilen Türkçe Öğretmeni Orhan Azizağaoğlu’nun fırtına deresinde aracıyla birlikte kaybolması ilçede şok etkisi yaptı. Haberin duyulmasıyla birlikte gözyaşları da adeta sele döndü. Orhan öğretmenin okulunda adeta bir matem havası vardı. Öğrenciler sınıf tahtasına şiirler yazarken gözyaşları da sele döndü.

Aramalar devam ediyor
Akşam olaydan sonra Rize Sivil Savunma ekipleri tarafından başlatılan arama tarama çalışmaları sabaha kadar devam etti. Gündüz gözüyle Fırtına deresinin Çamlıhemşin ilçesinden Ardeşen’de denize kavuştuğu 20 kilometrelik mesafede sıkı bir arama çalışması yapılıyor. Araca ait olduğu sanılan tampon ve bazı parçaların tespit edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum