1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fırtına Orhan'ı geri vermiyor
Fırtına Orhan'ı geri vermiyor

Fırtına Orhan'ı geri vermiyor

5 gün önce Fırtına Deresine yuvarlanarak kayıplara karışan Orhan öğretmen hala bulunamadı. Acılı baba dere kenarında oğlunu bekliyor...

A+A-

(Pazar53/Özel Haber) Salı Günü akşam saat 21.00 sıralarında Çamlıhemşin ilçesi girişinde kullandığı 08 AP 327 plakalı özel otomobille yoldan çıkarak 25 metreden Fırtına Deresine yuvarlanan Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Orhan Azizağaoğlu, 5 gündür devam eden aramalara rağmen hala bulunamadı.

Cafer Baba'nın evlat acısı
Acı haberi alır almaz memleketi Artvin’den Çamlıhemşin’e gelen 52 yaşındaki acılı baba Cafer Azizağaoğlu, Fırtına vadisinde akşam sabah oğlunu arıyor.




 25 yaşındaki öğretmen evlatlarının suda kaybolduğu son 5 günde ona ulaşamamanın verdiği ızdırabın kendilerini perişan ettiğini belirten acılı baba, “Ölüm elbette ki haktır. Ancak kendisine ulaşamamak ölümden de beter. Perişan olduk. Duyan akrabalar buraya akın ediyor. Oğlum suyun altındayken ben nasıl uyurum. Gözüme uyku mu girer. Çaresiz kaldık. Aramalar sonuç vermiyor. Gözle bakılarak koca Fırtına Deresinde oğlumu nasıl bulayım. Binlerce insan günlerdir bir aşağı bir yukarı gidip geliyoruz. Ama olmuyor. Umutsuz bir bekleyiş içindeyiz” diye konuştu.

Kurtarma ekibi yetersiz
Kurtarma ekiplerinin tüm iyi niyetlerine rağmen yeterli malzeme ve donanıma sahip olmadıkları için sonuç alamadıklarını belirten acılı baba, “Herkes iyi niyetli. Ama bu azgın derede malzeme olmadan bir şey yapamazlar ki. Suya girip oğlumla aynı akıbete uğrarsalar ne olacak. Suya girmelerini istemedim. Can güvenliği yok bu derede. Bizim evladımız gitti. Onların da anne babası var. Nasıl suya girin diyeyim. Doğru dürüst aletleri yok. Bot ile arama yapılması lazım. Erzurum ekibi geldi onlarda da tertibat yok. Artvin ekibi bu konuda daha donanımlı. Son olarak onlar arama yapacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum