1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Magandalık sınır tanımıyor
Magandalık sınır tanımıyor

Magandalık sınır tanımıyor

Pazar'da dün akşam 18.30 sıralarında havaya atılan mermilerden biri, ilçenin sevilen esnaflarından Yusuf Telatar'ın ağır yaralanmasına neden oldu.

A+A-

Pazar’da soğuk demir ustalığı yapan ilçenin sevilen esnaflarından Yusuf Osman Telatar, akşam saatlerinde ailesiyle birlikte kayınpederine yaptığı ziyaretten dönerken nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunuyla ağır yaralandı.



Edinilen bilgiye göre Yusuf Osman Telatar, ailesi ile birlikte Aktepe köyündeki ziyaret dönüşünde yolda yürürken bir anda yere yığıldı. Ailesi tarafından Pazar Devlet Hastanesi’ne götürülen Telatar’ın kafasının sağ üst tarafından kurşun girdiği anlaşıldı. Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Telatar’ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Bu arada Ramazan ayının gelişini kutlamak amacıyla dün Pazar şehir merkezi ile köylerde saatlerce havai fişek ve silah atışları yapıldığı belirtildi. Olayın meydana geldiği 18.30 sıralarında da her yandan havai fişek ve silah sesleri gelmekte olduğu ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum