1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Yangın’dan taraftara randevu
Yangın’dan taraftara randevu

Yangın’dan taraftara randevu

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın Araklı maçının ardından Pazartesi günü taraftarlarla geniş çaplı bir toplantı yapacağını duyurdu.

A+A-

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Pazar günü deplasmanda Araklıspor ile oynanacak ilk periyodun son maçının ardından taraftarların da katılacağı geniş çaplı bir toplantı yapacağını açıkladı. Başkan Yangın Pazartesi günü saat 12.00’da Pazar Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek ve önemli konuların gündeme geleceği toplantıya Pazarspor hakkında fikir sahibi olan herkesi davet ederek, “Önümüzdeki dönemle ilgili önemli açıklamalarımız olacak. Pazarspor’da uzun zamandır görev yapıyoruz. Herkes dışardan kafasına göre yorumlar yapıyor. Ortaya bir konu atılıyor ve dallandırılıp budaklandırıldıktan sonra ortaya atan da inanıyor. İşin aslını kimse yetkilisine sorma ihtiyacı hissetmiyor. Bu toplantıda, özellikle internet ortamında yapılan isimsiz eleştiriler ve ortaya atılan iddialarla ilgili iddia sahiplerini öne sürdükleri konularla ilgili birebir konuşmaya davet ediyorum. Verilemeyecek cevabımız da, hesabımız da yoktur. Sezon içinde taraftarlarla böyle bir geniş yelpazeli toplantı yapma isteğimi dile getirmiştim. Araklı maçıyla ilk periyot sona eriyor. Bundan sonrası için neler yapacağımız konusunda da bir fikir oluşması açısından Pazarspor konusunda fikir yürüten herkesi bu toplantıya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum