1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı
Gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı

Gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı

Dün akşam meydana gelen kalorifer kazanı patlamasında hayatını kaybeden Ziya Bal, Boğazlı köyünde göz yaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesinde dün akşam meydana gelen kalorifer kazanı patlamasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Ziya Bal Boğazlı Köyünde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.
3 ay önce nişanlanan ve evlilik hazırlıkları yapan gencin köyünde kılınan cenaze namazına Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sahilkent Apartmanı’nda kalorifer görevlisi olarak çalışan Ziya Bal’ın kazanı yakıp evine gittiği ancak zaman zaman arıza veren kazanı kontrol amacıyla yarım saat sonra tekrar binaya geri geldiği belirtildi.

Görgü tanıkları, harareti aşırı yükselen kalorifer kazanının, Ziya Bal’ın kazan dairesi önüne geldiği anda büyük bir gürültüyle patladığını söylediler.

Bu arada patlama nedeniyle apartman yönetimi ile kalorifer kazanının montaj ve bakımıyla uğraşan yetkililer hakkında da soruşturma başlatıldığı belirtildi.


     İLGİLİ HABER:
Pazar'da kazan patladı: 1ölü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
42 Yorum