1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vefa, İstanbul'da bir semt değil!
Vefa, İstanbul'da bir semt değil!

Vefa, İstanbul'da bir semt değil!

Pazar'da, ilik nakli için tedavi gören arkadaşlarına yardım amaçlı konser düzenleyen dershane öğrencileri, vefa örneği sergilediler.

A+A-

Naci Güven - Trabzon Farabi Hastanesinde tedavi gören arkadaşlarının ilik nakli olması için kampanya başlatan dershane öğrencileri yardım konseri düzenlediler. Pazar Müzikseverler Cemiyeti, Gelişim Televizyonu ve gönüllü müzikseverlerin destek verdiği konsere tedavi gördüğü Trabzon Farabi Hastanesi’nden doktorunun özel izniyle katılan dershane öğrencisi Y. B. Bu günün kendisi için çok özel anlam taşıdığını söyledi. Konser biletlerinden elde edilecek gelirin tamamı Y.B. nin tedavisinde kullanılacak. Pazar Belediyesi Kültür salonundaki konserde yöresel sanatçılar Sinan Gürsoy, Zeki Uçkan, Osman Selimoğlu, Muzaffer Ateş, Sezen Tekin ile Pazar Müzikseverler Cemiyeti sanatçıları sahne aldı. Konser salonu girişinde ise Trabzon’da tedavisi devam eden Y.B. tarafından yapılan takı malzemelerinin tedaviye katkı amacıyla satışa sunulduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız