1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Yangın: İçimizi acıtan talepler geldi
Yangın: İçimizi acıtan talepler geldi

Yangın: İçimizi acıtan talepler geldi

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Erzincan maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Çok büyük baskılar, içimizi acıtan taleplerle karşılaştık" dedi.

A+A-

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın 2–1 kazandıkları Erzincan maçı sonrasında yaptığı açıklamada 2 gündür birilerine verilecek puanları varmış gibi baskı altına alındıklarını söyleyerek, “Gelecek yıl Pazarspor'u 1. lig hedefiyle göreceksiniz. Bunun için de bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız.” Dedi.



İşte Başkan Yangın'ın maç sonrası yaptığı açıklama:
“Sahamızda oynadığımız zorluk derecesi en yüksek maçtı. Bu önemli maçı 3 puanla kapatarak ligde bitime 2 hafta kala 39 puana yükseldik. Matematiksel olmasa da büyük ölçüde ligde kalmayı garantiledik gibi. En azından son 2 maça daha rahat bir konumda çıkacağız. Bu galibiyet aslında çok anlamlıydı. Kulüp Başkanı olarak sezon başından beri yaşadıklarım bir yana son 2 günde yaşadıklarımı kelimelerle anlatamam. Çok büyük baskılar, içimizi acıtan taleplerle karşılaştık. Sanki Pazarspor'un birilerine verilecek puanları varmış gibi. Üzerime tonlarca yük konsa bu kadar ezilmez, üzülmezdim. O anlamda da bu galibiyet önemliydi. Biz bugün sahada sadece Erzincanspor'u yenmedik, bizim üzerimize gelen bütün güçleri yendik. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ancak küçük bir ilçe takımı olarak bugünlere nasıl geldiğimizi herkes biliyor. 3 yıldır 2. Lig'de alnımızın akıyla mücadele ettik. Renklerimizdeki mavinin asaleti, beyazın temizliğiyle bugünlere geldik. Kimseye diyet borcumuz yok. Ne yaptıysak saha içerisinde futbolcularımızla yaptık. Ekonomik olarak da kendi kişisel çabalarımızla, fedakârlıklarla, bizi destekleyen hemşerilerimizin o küçük katkılarıyla Pazarspor'u gerçekten zor şartlarda yaşatmaya çalışıyoruz. Hiçbir önemli destek almadan bugünlere gelen Pazarspor'dan hiç kimsenin herhangi bir şey talep etmeye hakkı olamadığı gibi cesaret edememesi lazım. Ancak son 48 saatte ben bütün bunları bir kulüp Başkanı olarak yaşadım. Bu anlamda, bugünkü galibiyet bana şampiyon olduğumuz günkünden daha büyük bir sevinç yaşattı bana. Bu nedenle sporcularımızı bir kez daha kutluyorum. Pazarspor'u rahat bıraksınlar. Pazarspor, kendi imkânları varsa sahada mücadelesini yapar, ligde kalması gerekiyorsa kendi imkânlarıyla kalır, şampiyon olacaksa da kendi imkânlarıyla olur. Gücü yoksa da bu lige veda eder. Ama biz güçlü bir takımız zaten. Kadromuzda bu ligin önemli sporcuları var. Tabi bazı şanssızlıklar yaşadık. 3 kez hoca değiştirdik. Yönetim değişikliği oldu. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı elim bir kaza sonucu kaybettik. Bu üzüntüler, değişiklikler, moral bozuklukları elbette ki takıma da yansıdı. Hep iyi olsun diye uğraştık ama görüldüğü gibi son haftalara kadar bu sıkıntıları yaşayan bir Pazarspor ve onun başkanı olarak bugünkü galibiyete gerçekten çok seviniyorum. Bugün benim belki de en mutlu günlerimden biri. Biliyorum ki bu mutluluğu Pazarspor'u önyargısız seven herkes paylaşıyor. Kalan 2 maçımızı da iyi neticelerle kapatıp ligi 2. sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Mikrofonlar aracılığıyla seslenmek istiyorum. Bizi rahat bıraksınlar. Biz özgür bir takımız. Kimseye diyet borcumuz yok. Hakkımız olanı sahada almak isteriz. Değilse de alamayız. Biz bu yolda devam edeceğiz. Bu şekilde devam ettikçe de Pazarspor'un bileğini kimse bükemeyecektir. Göreceksiniz. Hayırlısıyla bu yıl ligi istediğimiz yerde bitirdiğimiz zaman önümüzdeki yıl çok farklı bir Pazarspor'u 1. Lig hedefiyle göreceksiniz. Bunun için de bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum