1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Deniz Baykal Pazar'a geliyor
Deniz Baykal Pazar'a geliyor

Deniz Baykal Pazar'a geliyor

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumartesi günü Trabzon'dan helikopterle Rize'nin Pazar ilçesine gelerek yeni belediye binasını hizmete açacak.

A+A-

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Cumartesi günü Trabzon'da katılacağı bir dizi açılışın ardından Rize'nin Pazar ve Hemşin ilçelerinde de açılış ve toplantılar yapacak.

Baykal'ın 12 Temmuz Cumartesi günü Trabzon'da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi temel atma töreninin ardından Yeşiltepe parkını açacağı, ardından da Trabzonspor kulübünü ziyaret edeceği öğrenildi.

Genel Başkan Baykal, Trabzon temaslarının ardından saat 14.30'da helikopter ile Rize'nin Pazar ilçesine hareket edecek ve Pazar İlçe Stadı'na iniş yaptıktan sonra saat 15.00'de Çarşıbaşı mevkiinde yeni hizmete giren Pazar Belediye Binası'nın açılışını yapacak.

Açılışın ardından Pazar Belediye Parkı'nda halkla sohbet edecek olan Deniz Baykal buradan Hemşin ilçesine hareket edecek.
Hemşin'de Belediye önünde halkla sohbet edeceği belirtilen Baykal'ın 17.30'da Pazar İlçe Stadı'ndan helikopterle Trabzon'a geri döneceği açıklandı.