1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de bir taksici cinayeti daha
Rize'de bir taksici cinayeti daha

Rize'de bir taksici cinayeti daha

Rize'de bir taksi şoförü daha öldürüldü. Öldürülen taksicinin olay esnasında babasını arayıp katilin ismini verdiği iddia edildi...

A+A-

RİZE'de, 28 yaşındaki H. D., tartıştığı taksi şoförü arkadaşı 24 yaşındaki Mükremin Aydın'ı av tüfeği ile vurarak öldürdü. Mükremin Aydın'ın ölmeden önce babasını arayarak katilinin adını söylediği öğrenildi.

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Kalkandere İlçesi'ne bağlı Fındıklı Köyü'nde meydana geldi. H. D., taksi şoförü arkadaşı Mükremin Aydın'ın aracıyla önce Kuruköy Mahallesi'ndeki evine giderek av tüfeğini aldı.

Ardından Fındıklı Köyü'ne giden ikili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında H. D., av tüfeği ile ateş ederek arkadaşı Mükremin Aydın'ı vurdu.

Ağır yaralanan Aydın, H. D.'nın aracın yanından uzaklaştığı sırada babasını cep telefonundan arayarak, “Baba H.D. beni vurdu, Fındıklı Köyü'ndeyim. Yardım edin, kan kaybediyorum” dedi. Bu sırada konuşmayı duyan H. D., dönerek arkadaşının başına bir el daha ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Jandarmaya da haber veren Aydın'ın ailesi kısa süre sonra olay yerine ulaştı ancak çocuklarının cesediyle karşılaştı.

Mükremin Aydın'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, katil zanlısı H. D.'yı sabaha karşı saklandığı bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. (Hürriyet)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum