1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Nihat futbol dersi verdi...
Nihat futbol dersi verdi...

Nihat futbol dersi verdi...

Milli Takım Kaptanı Nihat'ın UEFA'nın sitesinde yayınlanan klibine büyük ilgi...

A+A-

A Milli Futbol Takımımızın Kaptanı ve Vilareal'in başarılı oyuncusu Nihat Kahveci'nin UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan kısa futbol dersi büyük ilgi çekiyor. Nihat milyonlarca kişinin izlediği klipte akıcı İspanyolcası ile de dikkat çekiyor.

Nihat'ın topa vuruş tekniklerini öğrettiği video klip Avrtupa Futbol Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyetine attığı gollerle başlıyor. Ardından antrenman sahasında görünen Nihat, genç futbolcu adaylarına ani vuruşla kalecileri nasıl etkisiz hale getireceklerinin ipucu veriyor.

Nihat şut tekniklerini anlatırken akıcı İspanyolcası ile de dikkat çekiyor.

Hareketli şut çekmenin inceliklerini anlatan başarılı oyuncunun en önemli tavsiyesi olabildiğince hızlı düşünüp hareket edilmesi.

Nihat genç futbolculara şut sırasında vucudun hangi açıda durması gerektiğinden ne şekilde topa vurulması gerektiğine kadar önemli bilgiler veriyor. UEFA'nın resmi sitesinde yayınlanan klip milyonlarca kişi tarafından büyük ilgiyle izlendi ve halen de izlenmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız