1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. NTV ekibi Artvin'de kaza yaptı
NTV ekibi Artvin'de kaza yaptı

NTV ekibi Artvin'de kaza yaptı

Ardahan'dan Artvin'in Şavşat İlçesi'ne gelen NTV ekibini taşıyan cipin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

A+A-

Edinilen ilk bilgilere göre, meydana gelen kazada Ardahan'dan Artvin'in Şavşat İlçesi'ne gelmekte olan Olgun Saymaz (20) idaresindeki 08 HA 498 plakalı kamyonet, Sahara Dağı civarında yolun kar ve buz sebebiyle kaygan olmasından uçuruma yuvarlandı. Kaza anında aynı aracı arkadan takip eden ve içerisinde yine NTV mensuplarının bulunduğu araçtakiler durumu jandarmaya haber verdi. Kaza sırasında kamyonetin kasasında görüntü çekmekte olan Abidin Kama (41) ve sürücü Olgun Saymaz yaralandı. Yaralılar, NTV çalışanları ve jandarma ekibi tarafından uçurumdan çıkarılarak, Şavşat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan Abidin Kama, Şavşat Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olgun Solmaz da Şavşat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Kama'nın durumunun ciddi olduğu ancak hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Kameramanın olayı duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Konuyla ilgili açıklama yapan NTV Muhabiri Ahmet Kayacık, kazadan dolayı karayollarını suçladı.

Kayacık, "Artvin'in Şavşat İlçesi'nde geleneksel kızak şenliklerini çekiyorduk. Arkadaşımız görüntü almak için bir kamyonete bindi. Şoför direksiyon hakimiyetini kaybedince uçuruma düştüler. Geçtiğimiz yıl aynı yerde başka bir kamyon uçuruma düşmüştü. Biz bunu haber yapmıştık. Ancak karayolları olay yerinde hiç bir tedbir almamış. Eğer orada bariyer olsaydı bu kaza olmazdı. Şoför suçlu olsa da karayollarının hatası var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız