1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Of'da boğulan 2 kişi kıyıda bulundu
Of'da boğulan 2 kişi kıyıda bulundu

Of'da boğulan 2 kişi kıyıda bulundu

Trabzon'un Of İlçesi'nde 3 gün önce serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan 2 kişinin cesetleri bu sabah, kıyıya vurmuş halde bulundu.

A+A-

Yaşar ÇAKIR - Geçtiğimiz pazartesi günü akşam saatlerinde ilçenin Kıyıcık Sahili'nde serinlemek için denize giren Semih Barut (21) ve Kale Mevkii'nde denize giren 3 çocuk babası öğretmen Kemal Serdar, (38) denizde kaybolmuştu. Barut ve Serdar'ın bulunması için 3 gündür Sahil Güvenlik ve Sivil Savunma ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar bugün sabah saatlerinde sonuç verdi. Barut'un cansız bedeni ilçenin Eskipazar Beldesi'nin 3 mil açığında su yüzünde bulunurken, öğretmen Kemal Serdar'ın cesedi de Soğukpınar Köyü'nün 200-300 metre açığında bulundu. Bulunan cesetler Sahil Güvenlik botları ile sahile getirilirken, buradan da ambulansla Of Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Serdar ve Barut'un cesetlerinin bulunduğu haberini alan yakınları cenazelerin kaldırıldığı Of Devlet Hastanesi'ne akın ederken, ceset arama çalışmalarına katılan Sivil Savunma ekipleri de hastaneye gelerek yakınlarına başsağlığı diledi. Serdar ve Barut'un yakınları Sivil Savunma İl Müdürü Sinan Ünal ve ekibine yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken, helallik aldılar. AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Kemalettin Göktaş da hastaneye gelerek hayatını kaybeden şahısların yakınlarına başsağlığı diledi.
Öte yandan Kemal Serdar'ın bugün ikindi namazı sonrası Trabzon merkeze bağlı Uğurlu Köyü'nde, Semih Barut'un ise yine ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Hayrat İlçesi'ne bağlı Dereyurt Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum