1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Of'da kaza: 4 yaralı
Of'da kaza: 4 yaralı

Of'da kaza: 4 yaralı

Trabzon'un Of ilçesinde gece geç saatte meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ü Trabzon'a sevkedildi.

A+A-

Yaşar ÇAKIR - Trabzon’un Of İlçesi Fındıkoba köyü yakınlarında meydana gelen Trafik kazasından 4 kişi yaralandı. Of istikametinden Cumapazarı’na gitmekte olan Hasan Saral yönetimindeki 34 HDS 17 plakalı otomobil Of Çaykara Devlet Karayolunun 9. kilometresinde Dernekpazarı istikametinden gelmekte olan Mehmet Akif Bulut yönetimimdeki 61 FD 742 plakalı otomobille saat 23:15 sıralarında çarpıştı. Kazada 34 HDS 17 plakalı araçta bulunan sürücü Hasan Saral(25) Ahmet Saral(65) Memnune Saral (63) ve diğer araç sürücüsü M.Akif Bulut yaralı olarak ambulansla Of Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Yaralılardan Hasan Saral’ın tedavisi Of Devlet Hastanesinde devam ederken, Ahmet Saral ve Memnune Saral Trabzon Numune Hastanesi’ne, Mehmet Akif Bulut ise Fatih Devlete Hastanesine sevk edildiler. Can kaybının olmadığı kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız