1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Öğrenciler, tarihi yeniden yaşattı
Öğrenciler, tarihi yeniden yaşattı

Öğrenciler, tarihi yeniden yaşattı

Pazar'da Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümünde öğrencilerin sahnelediği 'Çanakkale geçilmez' oyunu ayakta alkışlandı.

A+A-

Çanakkale Zaferi ile İstiklal Marşı'nın Kabulü dolayısıyla, Pazar Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.

Çanakkale Zaferinin 94. yıldönümü ile İstiklal Marşı'nın Kabulünün 88. yıldönümünü anma törenleri Pazar'da saat 10:00'da Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreniyle başladı.

Daha sonra Veysel Vardal İlköğretim Okulu salonunda gerçekleştirilen programa ilçe Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşayan, Jandarma Bölük Komutanı Mehmet Akif Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, okul müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törende Pazar Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve endüstri Meslek Lisesi öğrencileri tarafından Çanakkale Savaşında yaşanmış kahramanlık hikâyelerinin anlatıldığı “Çanakkale Geçilmez” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Öğrencilerin rol aldığı oyun ayakta alkışlandı. Tören, Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirinin okunmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum