1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Öğrenciler polisleri terletti
Öğrenciler polisleri terletti

Öğrenciler polisleri terletti

Artvin'in Şavşat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde okullarda öğrencilere seminer verildi.

A+A-

Şavşat İlçesi Emniyet Amirliği tarafından öğrencilerde trafik bilincini geliştirmek ve kurallarını öğretmek maksadıyla yapılan seminerler okullarda devam ediyor. Bugün Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan seminerde öğrenciler trafik polislerine ilginç sorular sordu.
Şavşat İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan polis memurlarından Ufuk Coşar, Veysel Sağlam ve bayan Polis memuru Güner Gülenç tarafından verilen seminerde; öğrencilere trafik kuralları ve yapılması gerekenler sinevizyon ile anlatıldı.
Çıkışta öğrenciler tarafından alkışlanan polis memurları bu çalışmanın çok yararlı olduğunu belirtirken öğretmenlik mesleğinin çok zor olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız