1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Öğrencilerden Pazar'a proje
Öğrencilerden Pazar'a proje

Öğrencilerden Pazar'a proje

Pazar’da İlköğretim öğrencileri şehrin güzelliğine katkı amacıyla geliştirdikleri projeyi Belediye Başkanı Hatırnaz'a sundular.

A+A-

Naci GÜVEN - Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’ı makamında ziyaret ederek geliştirdikleri projeyi sundular.





Öğretmenleri Erol Koca ile birlikte tasarladıkları Hemşin deresi park projesini belediyeyle paylaşan öğrencilerin davranışı karşısında mutlu olan Başkan Hikmet Hatırnaz, “Bizlerden sonra sizler bu ülkeyi yöneteceksiniz. Bu fikirler sayesinde ülkemizi en iyi konumlara taşıyacağınıza inanıyorum. Böyle bir projeyi hayata geçirmek için gerekli kaynağımız bulunmuyor. Ama gelecekte bunlar bir şekilde değerlendirilecek ve hizmet olarak sunulabilecek. Bu bizim için bir kazanç kaynağıdır. Hepiniz tebrik ediyorum. Yapmak için önce düşünmek gerekir.” Şeklinde konuştu.

Başkan Hikmet Hatırnaz öğrencileri tek tek tebrik ederek başarı diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum