1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Öğrencilere Kutlu doğum yardımı
Öğrencilere Kutlu doğum yardımı

Öğrencilere Kutlu doğum yardımı

Artvin'in Şavşat ilçesinde Müftülük tarafından öğrencilere ayakkabı, ekonomik durumu iyi olmayan ailelere de gıda maddesi yardımında bulunuldu.

A+A-

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Müftülük lokalinde öğrencilere ayakkabı dağıtılırken yoksul ailelere içerisinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketleri dağıtıldı.
Öğrencilere ve ailelere yardımda bulunan Şavşat Müftüsü Bayram Karar:”Yapmış olduğumuz bu yardımlar çok önemli ve değerlidir. Ayrıca yapmış olduğumuz faaliyetlerinin en önemlisi de budur. Bu yardımları ilçe halkının destekleri ile yapıyoruz. Şavşat esnafına ve halkına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

İlçe merkezindeki okullardan belirlenen 100 öğrenciye ayakkabıları teslim edilirken, 200 koli yardım paketleri de müftülük görevlileri tarafından bizzat ailelerin yanına gidilerek verildi. Ayakkabıları alan bir öğrenci, “İlk defa bir ayakkabım oldu. Allah herkese ayakkabı giymeyi nasip etsin.”diye konuştu.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün ayrıca ilçe merkezinde bütün esnaf ve vatandaşlara Peygamber efendimizin veda hutbesi ve karanfil dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız