1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Öğrencilere okul arası etkinliği
Öğrencilere okul arası etkinliği

Öğrencilere okul arası etkinliği

Pazar EGV'den yapılan açıklamayla, İlköğretim çağındaki 7–16 yaş arası çocuklar, okul içi ve okul dışı saatlerde etkinlik noktalarına davet edildi.

A+A-

Pazar Öğrenim Birimi Sorumlusu Nurcan Nisa Vardal, TEGV Etkinlik Noktaları'nın kapılarının her sabah binlerce çocuk için açıldığını belirterek, “İlköğretim çağındaki 7–16 yaş arası çocuklar okul içi ve okul dışı saatlerde etkinlik noktalarımıza geliyor, katıldıkları eğitim etkinliklerinde eğlenerek öğreniyorlar. Böylece zamanlarını sokakta geçirmek yerine, okuldaki eğitimlerine destek olacak yeni bilgiler öğreniyor, yaşam becerilerini geliştiriyor, spor ve sanat etkinliklerine katılıyorlar. TEGV'de çocuklar yeni arkadaşlıklar kuruyor, oyunlar oynayarak öğreniyor, özgüvenlerini arttırıyor ve sosyalleşme yolunda önemli adımlar atıyor. Tüm çocuklarımıza açık olan TEGV Etkinlik Noktalarında, gönüllülerimizle birlikte, onlara güzel bir çocukluk yaşatmak ve yarınlara umutla bakmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Pek çok ilke yine gönüllüleriyle birlikte imza atacak olan Eğitim Gönüllüleri 2011–2012 etkinlik yılımız, 26 Eylül 2011 tarihinde başlıyor. Kayıtlarımız velilerin bizzat başvurularıyla gerçekleşecektir.” dedi.

38960

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum