1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Okan Buruk, ayrılık sebebini böyle açıkladı
Okan Buruk, ayrılık sebebini böyle açıkladı

Okan Buruk, ayrılık sebebini böyle açıkladı

Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Okan Buruk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeteri kadar vakit ayıramadığı ailesi için böyle bir karar aldığını ifade etti.

A+A-

Süper Lig’in başarılı takımlarından Çaykur Rizespor ile bugün yollarını ayıran Teknik Direktör Okan Buruk, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Buruk yaptığı açıklamada 8 ay boyunca çalıştığı her andan büyük keyif ve mutluluk aldığını belirterek, camiaya teşekkürlerini iletti. 

Buruk paylaştığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 
“Geride bıraktığımız sezonda tam 8 ay boyunca çalıştığım ve her anından büyük keyif aldığım Çaykur Rizespor'daki teknik direktörlüğümü bugün itibariyle üzülerek bitirme kararı almış bulunmaktayım. Bu keyifli ama yorucu süreçte yeteri kadar vakit ayıramadığım ailem ile daha çok beraber olma adına böyle bir karar almış bulunmaktayım. Bu 8 aylık süreç içerisindeki her maçta sonuç ne olursa olsun başta şahsım olmak üzere tüm teknik ekibe huzurlu bir çalışma ortamı hazırlayarak yanımızda olan ve devam etmemiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan ve bu zaman kadar bizi bekleyen Başkan Hasan Kartal’a ve yönetim kurulumuza, sportif direktörümüz Yılmaz Bal’a, saha içerisinde ve saha dışında Çaykur Rizespor’a yakışacak şekilde her zaman her şeylerini veren değerli futbolcularımıza, takımımızla çalışan tesislerimizin emektar çalışanlarına kendim ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde sadece 3 puanı olan hatta ilk devreyi ligin en son sırasında bitiren takımlarının bu kötü durumuna rağmen bence ekibimi her zaman destekleyen ve iç saha dış saha fark etmeden Çaykur Rizespor’a ayrılan bütün koltukları doldurup takımımızı destekleyen, birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz taraftarlarımıza yürekten teşekkürü bir borç bilirim. Takımımıza olan inançları sayesinde yıllardan sonra maç ayırt etmeksizin tribünleri doldurmaları Çaykur Rizespor’un önümüzdeki sezon için en büyük gücü olacaktır. Unutulmayacak anılarla ayrıldığımız Çaykur Rizespor’a yeni sezonda başarılar diler, tüm kalbimle ve dualarımla onların yanında olduğumu belirtir, tekrar bir gün birlikte çalışmayı ve aynı heyecanı yaşamayı umut ederim.”

KULİSLER BU İDDİALAR İLE ÇALKALANIYOR

Şenol Güneş'in ardından yeni teknik direktör konusunda çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta yönetim, Abdullah Avcı isminde fikir birliğine varıp tecrübeli teknik adamla da görüşüp anlaşmaya vardı. Avcı, siyah-beyazlılarla 3 yıllık anlaşmaya imza atacak. 

Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Abdullah Avcı konusunda fikir birliğine vardı. Tecrübeli teknik adamla anlaşmaya da varan siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı yapacak.

Bugüne kadar Okan Buruk, Tayfun Korkut, Lucescu ve Abdullah Avcı isimleri gündeme gelen Beşiktaş'ta son karar olarak Abdullah Avcı isminde karar kılındı. Avcı'yla 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş, transfer politikasını da imzaların atılmasının ardından belirleyecek.

Bugün Çaykur Rizespor'la yollarını ayıran Okan Buruk'un da, Abdullah Avcı'nın yerine Başakşehir'le anlaştığı iddia ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum