1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Okul bahçesini çim kaplattılar
Okul bahçesini çim kaplattılar

Okul bahçesini çim kaplattılar

İkizdere ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulunun bahçesi sentetik çimle kaplandı. Öğrenciler, hizmeti yapan hayırsever işadamına minnettar.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - Rize’nin İkizdere ilçesinde bölgede ilk olacak bir hizmet gerçekleşti.
İlçe merkezindeki Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinin bir kısmı sentetik çimle kaplanarak spor sahası haline getirildi. Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde İşadamı Talip Kahraman’ın maddi katkıları ile gerçekleşen spor alanı, voleybol sahası ve diğer oyunlar için kullanılıyor. Yapılan çalışmadan en çok öğrenciler memnun oldu.

Öğrenciler, hayırsever işadamına teşekkür ederek, “Hayırsever işadamımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim spor yapacak sağlıklı bir sahamız yoktu. Taş toprak kaplı yerde spor yapıyorduk. Çimle kaplanan sahamızda şimdi çok rahat ve sağlıklı bir şekilde spor yaparak oyun oynayabiliyoruz’ dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum