1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Okumaya gül ile başlıyorlar
Okumaya gül ile başlıyorlar

Okumaya gül ile başlıyorlar

Okuma Haftası nedeniyle Pazar'da okula yeni başlayan miniklere Okul Aile Birliği tarafından gül ile karşılama törenleri düzenleniyor.

A+A-

Pazar Ahmet Mesut Yılmaz ilköğretim okulu aile birliği tarafından bu yıl birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerine hoş geldiniz hediyesi olarak birer adet gül hediye edildi.





A. Mesut Yılmaz Okul Aile Birliği Başkanı Hamza Kandemir, Okuma haftasında öğrencilere verilen bu güller öğrenci velilerini de mutlu ettiğini belirterek, “2007–2008 eğitim öğretim yılında okulumuzun başarı oranının artıracağına inanıyoruz. Geçen dönem Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu’nun onarıma girmesi nedeniyle bizim okulumuzda her iki tarafın öğrencileri sabahçı ve öğlenci olarak ikili eğitim öğretim hizmeti aldı. Dolayısıyla da okulda büyük sıkıntılar baş gösterdi. Zaman zaman velilerin de şikâyetleri söz konusu oldu. Ancak bu geçici bir dönemdi ve şu anda eğitim ve öğretime yine sağlıklı şartlarda başladık. İnşallah başarılı bir yıl olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız